Luna's FotoPage (tel : 019-3674145)

By: Khairul Helmi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 4-Sep-2007 05:18 Email | Share | | Bookmark

hehe.. akhirnye aku dapat gak tele lens.. huhu..baru la jauh sket pandangan.... xde la mahal ngat.. tapi bagi student cam aku RM600 tu banyak.. hoho.. so nie sample2 gambar yang aku shoot gune tele nie.. bebaloi la ngan harga,, a bit soft at 300mm...













mungkin kawan2 bleh kasi komen...


Monday, 27-Aug-2007 05:03 Email | Share | | Bookmark



Wednesday, 15-Aug-2007 00:19 Email | Share | | Bookmark

aku suke ambik gamba bunga.. tpi umah aku x banyak bunga.. kat kuantan pn xbanyak taman bunga yang banyak bunga,,,

nie koleksi gambar bunga yang aku ambik.... mungkin ade komen dari kawan2,,,






Monday, 6-Aug-2007 03:09 Email | Share | | Bookmark
Rombongan...

 
 
 
View all 7 photos...
bz betul aku jadi cikgu praktikal nie. ade je keje nk kene buat... nk update fotopage pn x sempat. huhu. xpe la . x lame dah.. sebulan je lagi.. hehe..

nie sket update dari aku...
1. bawak student g melawat melaka...


2. kat batu itam...(fuhh.. ramai giler orang..)






Wednesday, 2-May-2007 20:18 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 13 photos...
nie minggu2 terakhir aku kat UPSI... 14 hb 5 nie start praktikal..fuhh.. xsabar dah nk abiskan tesis nie,, ble la nk siap,, duk kene reject je,,, tensen aku,, haha pade member2 yang senasib ngan aku,, teruskan perjuangan k.. sket je lagi..

sambil2 tu enjoy gambar yang ambik mase aritu..










[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net