Luna's FotoPage (tel : 019-3674145)

By: Khairul Helmi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Sunday, 28-Oct-2007 04:00 Email | Share | | Bookmark
pic ari raye...

 
 
 
View all 7 photos...
sibuk tul mggu nie. sorry my pren... lambat.. korang tengok yang nie dulu la... lebih2..korang datang umah aku ambik... haha..











Wednesday, 17-Oct-2007 03:12 Email | Share | | Bookmark
random shoot... (shoot raye x proses lagi )

nie random shoot yang dipetik dari album bulan pose.. xbanyak kuar.. so shoot bende yg kat sekeliling je.. hehe.. buat lepas gian..




nie kat2 area sogo.. baru pas beli 50mm 1.8 lens.. hehe.. abis sume bende aku shoot.. bess oo lens nie..



so nie kuantan dari hospital.. terase nk ambik dari atas komplex teruntum.. tengah di atur.. hehe. sape nk ikut?..

bawah nie shoot2 merepek aku semase dilanda kegersangan yang teramat sangat.. haha..









hehe.. banyak lagi shoot merepek.. xlarat la nk upload.. haha.. ape2 korang komen k..


Saturday, 6-Oct-2007 06:03 Email | Share | | Bookmark
Tutorial 5

hehe so nie ade sket lagi simple effect yang bleh di cube...








so.. bergembira lah.. jangan main mercun k.... selamat hari raya semua.. maaf atas segala salah silap.. sepanjang perkenalan kite..

pandu cermat jiwa selamat...
anda mampu mengubahnya...


Thursday, 4-Oct-2007 00:59 Email | Share | | Bookmark
what next..

 
 
 
View all 4 photos...
LOMO effect.. <-- ye kot nie lomo..









Monday, 1-Oct-2007 00:38 Email | Share | | Bookmark
Tutorial 4

seperti yang dijanjikan.. nie tutorial yang ke empat.. so harap2 saye bleh teruskan seberape banyak yang boleh.. pade member2 yg lain pn.. kongsi2 la ek.. saye bukan lah pandai ngat.. blaja sendiri2 je..















harap2 membantu.. sebarang persoalan adalah dipersilakan..


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net