Luna's FotoPage (tel : 019-3674145)

By: Khairul Helmi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Friday, 30-Nov-2007 16:41 Email | Share | | Bookmark
kawin..

nie kesempatan dan peluang yang diberi oleh sifoo atoie.. mekasih banyak2 atas tunjuk ajar...

so nie la hasilnye yang x seberape.. ngan compare gambar ngan sifoo atoie... i baru belajar.. kurang pengalaman lagi...











mekasih ek bro atoie ngan bro kay... lain kali bleh ajak la saye lagi kalu ade shoot ek.. banyak lagi yang bleh saye belajar...

NEXT... gambar jimba2.. pas majlis tu.. kitorang jimba2 kat tg lumpur...



gambar seterusnye akan di upload kemudian.. enjoy.. harap dapat tunjuk ajar..


Monday, 26-Nov-2007 11:04 Email | Share | | Bookmark

hehe.. lame dah x buat tutorial... nie cube nie. mungkin korang dah tau..








ok.. selamat mencuba..


Monday, 19-Nov-2007 12:24 Email | Share | | Bookmark
Ber TT bersama bro2 otai kuantan...

first time jumpe korang.. mmg rase kecik ngat aku.. walaupn aku x beberape nk kecik la.. banyak lagi aku bleh belajar dan perlu belajar.. ape2 pn korang mmg rock la.. hope dapat beri tunjuk ajar...


otai2 sedang berbincang.. aku mengetes wide angle lens bro atoie.. mmg best.. cume camera aku je x beberape best... hehe..


syas juga bijak bermain silap mata...


3 otai yang mengatuk menunggu matahari terbit..
ps: dapat shoot matahara terbit x?


Monday, 5-Nov-2007 03:15 Email | Share | | Bookmark
mmm....

so mggu lepas tamat sudah perhidmatan aku sebagai guru ganti.. pas nie x tau la nk buat pe lak.. result final sem x kuar2 lagi.. konvo pn tahun depan.. ble la bleh posting nie..



PS : ade keje kosong kat area kuantan bleh offer aku..


Tuesday, 30-Oct-2007 06:11 Email | Share | | Bookmark

semenjak aku menjadi cikgu nie.. subjet aku banyak kat anak2 aku je,, so nie serbe sket pic yang bleh dikongsikan.. penat mmg penat jadi cikgu nie.. tapi seronok..










nie la kehidupan aku..


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net