Luna's FotoPage (tel : 019-3674145)

By: Khairul Helmi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Monday, 24-Mar-2008 06:50 Email | Share | | Bookmark
Topeng...

hehe.. so nie sket tip untuk mengisi mase lapang... ade aku terima pertanyaan cam ner nak buat round corner border macam kat bawah nie.. so nie sket tip yang mungkin bleh korang praktikkan..

hope korang bleh paham.. pening gak aku nk buat nie..










hehe,,,, ade pape x paham bleh kontex aku ek.... any time..


Monday, 17-Mar-2008 03:47 Email | Share | | Bookmark
waheda...

hi member2 sume...dah lame aku tidak mengupload kat sini... bz sket... so sekarang aku kembali sebagai penganggur terhormat... tamat dah keje guru ganti.. posting xtau ble... dengar kate bulan 4... tak tau la.. doa2 je la..


ok nie gambo yg terbaru aku.. ade pape yg nampak x elok.. komen la k.. dari situ la aku bleh belajar... banyak lagi yang aku x tau..










Friday, 29-Feb-2008 02:59 Email | Share | | Bookmark
halftone...

semalam godek2 photohsop.. xtau bende nk buat.. so.. satu simple tutorial la utk sume.. bende biase jek.. tapi jarang digunakan..(aku la yang jarang gune.) kalu digunakan utk tempat yang betul.. mmg cantik.. hoho..

so nie dia....



cam ner nk buat nie?.... pilih gambo satu.. pastu g kat filter>sketch> halftone pattern

tapi sebelum tu... pastikan kaler kat tool box tu cam nie...

* kalu korang nk halftone tu biru.. korang buat la biru,,

so tu je la...

another sample..


tu care nk buat je... pastu korang bleh la gunakan segala keretiviti korang untuk manipulate bende nie.. aku x kerative ngat.. aku ajo teknik jek...

so nie sampel yang dah di olah... efect nie campur effect lain2 sket...



dan lagi....



cam gune effect nie.. korang kene explore la sendiri ek... ade pape soalan bleh sms bleh tinggal msg kat cni.. or senang korang call je aku.. k...

--selamat mencube--

adios...


Sunday, 17-Feb-2008 12:38 Email | Share | | Bookmark
YUS dan YUS

baru2 nie punye job... pengantin mmg rock.. spoting abis.. caya la..











Tuesday, 12-Feb-2008 07:32 Email | Share | | Bookmark
anak2 ku...

hehe.. gambo anak2 ku yang comel2..



[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net