Luna's FotoPage (tel : 019-3674145)

By: Khairul Helmi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Sunday, 31-Aug-2008 08:05 Email | Share | | Bookmark
Sambutan kemerdekaan peringkat sekolah..

 
Meriah gak sambutan merdeka kat belaga nie.. walaupn jauh dari bandar.. tapi anak2 aku nie begitu bersemangat menyambut merdeka... kredit buat diorng...







enjoy


Wednesday, 27-Aug-2008 01:28 Email | Share | | Bookmark
KAWIN KAYAN

lame x update kat sini.. huhu... internet slow.. pakai 3g brodban.. tapi connetion GPRS.. haram punye lambat...

nie jek yang sempat aku upload..



enjoy....


Monday, 12-May-2008 12:41 Email | Share | | Bookmark
Tepin - Belaga...

lame xdapat peluang nk post dah.. nk buat camner.. bertugas kat kawasan pendalaman... internet slow... so nie ade peluang.. aku nk share sket gambo.. nie je sempat edit.. komputer x bawak lagi... pinjam laptop member jek...

so serbe sket tentang aku sekarang.... aku ditempatkan di Belaga.. sarawak
http://en.wikipedia.org/wiki/Belaga,_Sarawak <-- bleh korang dapatkan info kat sini..
cara nk ke sini ade 2 cara..

sameada naik 4wd dari bintulu (dalam 5 jam.. dan korang akan rase cam nk gile dalam kete nanti... )
satu lagi nain bot dari sibu (orang tempatan panggil express) (lebih kurang 8 jam baru sampai ke Belaga,, tapi x tersekse ngat..dalam bot bleh tengok movie.. bleh kuar duk atas atap... on the way tu bot akan lalu jeram pelagus.. yang sungguh dasat... haha.. )

sampai belaga ok.. sume bende ade.. kemudahan asas sume cukup.. syukur banyak2..
sini mejoriti kaum yang tinggal kat sini kaum kenyah dan kayan.. juga dipanggil orang ulu..

so tulis panjang2 pn tah ade orang bace ke x.. haha.. so korang tengok la gambo nie ek.. belaga nie banyak air terjun,, nie salah satu yg terdekat.. air terjun tepin..






dah la tu... penat dah aku tunggu... internet setelit.. tapi lambat.. cacat...


Thursday, 17-Apr-2008 08:40 Email | Share | | Bookmark
xtau pe nk upload.. hehe

nie gambo lame2.. ade tu mase pakai ponsumer dulu.. fuji S5500 hehe xpe la.. pas nie x tau bile dah bleh upload gambo dah...


gambo batu.. bile ambik tah.. l


nie gambo mase belaja advertising dulu.. shoot pakai lighting kotak.. haha


gambo adik sepupu aku..


kulat di Taman teruntum...


tangan sape tah...


bumbung bangunan skolah lame..


diskodeng burung merpati sejoli..


dua semut sedang begaduh mendapatkan kawasan...


spiderman...


dan last sekali.. teratai bunga indah....

ok la banyak dah... penat dah aku upload... enjoy ek..
ingat2 aku sokmo.. adios....


Sunday, 6-Apr-2008 04:42 Email | Share | | Bookmark
Fizah fadli....

Assalamualaikum member2 kat cni... just nk share work aku yang terbaru,,, thanks to bro junaidi (monson) coz beri aku kesempatan join dia ambik gambo.. banyak pengalaman baru... shoot ngan otai nie lain sket.. cool je dia.. hehe caya la..

so ni maybe last wedding aku kat semenanjung nie.. 20 hb nie aku nk berangkat pindah ke serawak... (posting dah dapat tapi x tau lagi daerah mane.. so tunggu je la... kalu xberupdate lagi fotopages aku nie.,, ceruk ulu sarawak la tempat aku.. haha.. ) so hope aku dapat meneruskan hobi aku nie kat sane.. xtau la market sane cam ner.. kalu dapat bandar2 besar xde masalah rase.. kalu x aku ambik gambo orang menyumpit je la..

so nie work baru2 nie.. ade sebarang komen.. bleh lemparkan kat aku.. kritik dan kritis itu sangat penting untuk orang yang baru belajo cam aku....


kesempatan sini aku nk mintak maaf banyak2.. harap sangat aku dapat terus mengupdate pages aku nie.... pape pn... hope dapat jumpe lagi...




yang nie saje je aku nk test.. jarang aku buat cam nie.. tapi cam aku dah rosakkan gambo je..




[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net